Yukarıköy İlkokulu
YUKARIKÖY KÖYÜ YUKARIKÖY KÜME EVLERİ NO: 392 AYVACIK / ÇANAKKALE

VİZYON

Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği;Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; öğrencileri hayata hazırlayan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile çevresinde örnek bir okul olmaktır .

MİSYON

Öğrencilerimizi, Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okul öncesi öğretimin ve İlköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel,insanlık ilişkileri, ekonomik, ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir.

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Normal Eğitim

08.50- 14.30

kalorifer